Hlavní obsah
Článek

Po rozvodu s podnikatelem Danielem Farnbauerem se váha moderátorky Gábiny Partyšové (45) výrazně snížila. Vliv na její super štíhlou postavu mělo samozřejmě i pravidelné cvičení jógy. Nyní prý ale moderátorka řešila opačný problém.

„Před Vánocemi jsem dostala zápal plic. Nasadili mi několik antibiotik a neustále jsem ležela. Zjistila jsem, že jsem prošla nemocí, na kterou se umírá. Lékaři mi řekli, že tři měsíce nebudu moct cvičit. Já jsem tedy buď trávila čas v práci, nebo doma, tloustla jsem a zajídala se,” popsala své nedávné trápení moderátorka Snídaně s Novou.

Gábina z 49 kil, které hraničily s podvýživou, přibrala na 57 kilo. „Pro mě bylo těžké, jak se obaluji tukem a zároveň nemůžu cvičit,” dodává.

Pár kilo navíc začali oceňovat muži. „Kameramani u nás v televizi mi začali říkat lichotky. Pánská populace začala reagovat na mé tělo lépe, chlapům se nelíbí, když ti jdou vidět kosti.”

Jak už to tak ale bývá, všechno zlé je k něčemu dobré. „Jednu velkou výhodu zápal plic měl. Někdy musí přijít nějaká nemoc, aby do sebe člověk přestal pouštět jedy. Přestala jsem díky tomu kouřit cigarety, nekouřím už pět měsíců,” chlubila se Gábina Partyšová.

„Řekla jsem si, že do čtyřicítky odbourám neřesti, které se k ženě v určitém věku nehodí. Mám radost, že jsem čistá, a že už skoro nepiju,” s nadšením dodala Partyšová.

Ta si během návštěvy lázeňského resortu sice nějakou tu skleničku dala, neboť se nacházela v úrodném vinařském kraji, nic už prý ale nepřehání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám