Hlavní obsah
Článek

To je teda překvápko! Rozvedený herec Herec Oldřich Navrátil (59) včera se svou o deset let mladší přítelkyní Monikou (49) podruhé vlezl do chomoutu. „Vztah je pro mne naplnění života. Doufám, že to s Monikou už doklepu do konce,“ svěřil se herec Blesku.

Po rozvodu s první manželkou, se kterou byl čtyřiadvacet let, byl Navrátil dlouho sám. A neprožíval právě šťastné chvíle. Dlouho se vyrovnával s odchodem milované maminky, trápily ho deprese a samotu zaháněl prací. Společnost mu dělala nejčastěji jeho fenka kokršpaněla, která se od svého páníčka nehnula ani na krok.

Před dvěma lety se to ale definitivně změnilo. Svou novou životní lásku Moniku potkal na plese trampské osady. Ta byla v době, kdy se poznali ale ještě vdaná a rozvodové řízení neprobíhalo právě hladce. „Ukázalo se, že to s ní chci doklepat až do konce života,“ přiznal Navrátil. Utajovaná svatba proběhla včera 11.11. 2011 v obřadní síni v Mnichovicích. Představitel energického Emila Nádeníčka z Básníků neztrácel ani po tomhle závažném životním kroku humor. „Museli jsme dát náš vztah právně do pořádku, aby po mně mohla Monika dědit,“ žertoval dobře naladěný novomanžel.

Reklama

Další články

Načítám