Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, tento víkend se violoncellistka Terezie Kovalová na zámku v Mikulově vdala za přítele, sportovního manažera Milana Vodičku. Na svatební cestu nejeli, takže se nám na premiéře filmu Sněží!, kam s manželem dorazili, mohla pochlubit unikátním snubním prstenem speciálně vyrobeným tak, aby zapadl do zásnubního a sladěný je i s ženichovým. Prozradila také, jaké teď nese jméno a jaké jsou její plány do budoucnosti.

"Ta svatba byla nejvydařenější akce, které jsem se účastnila nejen jako divák, ale i host a účinkující zároveň. Zároveň jsme si i užili sami sebe, protože jsme se nějaký čas neviděli a já teď zase odjedu na čtrnáct dní do Ameriky, kde budeme mít turné se zpěvačkou Vladivojnou La Chia," smála se novomanželka, která bude mít v občance příjmení Vodička Kovalová. "I při vystoupeních budu používat svoje vyvdané jméno, ale nechala jsem si i to svoje. Myslím, že je to v dnešní době, obzvlášť u umělkyň, běžné," míní.

Pokud jde o plány do manželské budoucnosti, pochlubila se, kam tedy pojedou na odsunutou svatební cestu. "Kvůli práci to bude až příští rok. Pojedeme na Aljašku, už se moc těším," svěřila. Na zakládání rodiny si ale ještě počká. "Ani jeden na to nejsme myšlenkově nastavení. Shodli jsme se na tom už na začátku vztahu. Je to téma, které nás netlačí ani ho momentálně nepovažujeme za prvořadé," uzavřela Terezie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám