Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Může se stát, že se z atraktivní Playmate stane šedá myška, kterou byste na ulici rozhodně neoznačili za sexbombu? Kráska z Playboye Tereza Šauer (32) je toho důkazem.

Před časem ozdobila titulní stranu pánského magazínu a nafotila hodně žhavé fotky. Pak se rozhodla odletět na zkušenou na Aljašku, kde se jí život obrátil vzhůru nohama. K ledu pustila práci fitness trenérky a rázem šla její forma dolů.

Vysportované křivky, jež neváhala ukazovat v rouše Evině, byly rázem pryč. V USA si Tereza vyzkoušela tvrdou práci v rybárně, která s profesí modelky ani trenérky neměla nic společného. Nezdravý životní styl si vybral svou daň.

„Z Aljašky jsem se vrátila domů jako troska. Děsivá strava, minimum spánku a šestnáctihodinové šichty si vybraly svou daň v podobě zdravotních problémů a kil navíc. A nebylo to tím, že jsem se tam měla skvěle, jak si většina lidí myslí,“ řekla Super.cz Playmate.

Tereza se ale na své sexy fotky v časopise nechtěla jen dívat a tiše vzpomínat. Vrhla se na tvrdé tréninky a výsledek se dostavil. Na svém kontě má teď další svůdné snímky. Tentokrát je z ní drsná kickboxerka.

„Začala jsem dřít, abych si vrátila tělo do původního stavu. Povedlo se! Kickbox byl to pravé, a díky tomu mám tělo, jako ještě nikdy, proto jsem se rozhodla tento historický okamžik zdokumentovat,“ smála se Tereza, která zas přitahuje oči mužů jako magnet.

A vrátila se ke své původní profesi. Vybudovala tělocvičnu a díky neskutečné proměně se snaží být pro ostatní inspirací. „Mým dalším snem není svatba, jak by se mohlo v mém věku zdát, ale vlastní výčep se skvělým pivkem. Bylo by fajn odskočit si od činek k půllitrům,“ zasnila se kráska z Playboye. Sport by tak mohla kombinovat i s nějakým tím dietním zhřešením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám