Hlavní obsah
Článek

Možná to někomu může v dnešní době připadat jako sci-fi, ale opravdoví muži se stále najdou. Jednoho takového má doma Klára Doležalová (45). Moderátorka zpravodajství TV Prima žije již osmnáct let ve spokojeném manželství a na nedostatek pozornosti od svého muže si nemůže stěžovat.

„Budete se divit, ale můj muž mě překvapuje dárky i během roku. Je to opravdu tak. Vím, že to někoho hodně naštve, ale on je prostě neskutečně pozorný a pamatuje si, když se mi třeba něco někde líbí, a i kdyby to mělo trvat i několik měsíců, tak se to pak najednou někde objeví,“ svěřila s úsměvem moderátorka, která si srbského podnikatele Miograda Maksimoviče vzala v roce 2001.

S mužem pravidelně během roku cestují do Chorvatska, kde mají nejen zázemí. Natrvalo se tam ale zatím přestěhovat neplánují. „To vůbec ne, je to spíš takový letní byt a v podstatě v posledních letech je to hlavně místo, kde pěstujeme olivovníky a lisujeme náš domácí olivový olej, a to nás vytíží i během roku,“ řekla Klára s tím, že zatím se kvůli dětem a práci stále vrací do Česka.

Reklama

Další články

Načítám