Hlavní obsah
Článek

Kdo si oblíbil tohoto muzikálového zpěváka a představitele romantických hrdinů a chce ho ještě vidět jako svobodného mládence, mnoho času nemá. Michal Bragagnolo se v červenci bude ženit. Šance je v divadle GoJa Music Hall, kde bude ještě do 9. června hrát milovníka Raoula ve Fantomovi opery. V Čarodějce, která tento projekt 14. září vystřídá, se bohužel neobjeví.

"Přípravy na svatbu by měly v tuhle chvíli finišovat, ale přiznám se, že i když máme termín už 20. července, tak jediné, co máme zařízené, je místo," svěřil nám Michal, který si bude snoubenku, zpěvačku Denise Wich, brát na faře na pražské Budějovické.

I jeho partnerka si byla teprve před pár dny vybírat svatební šaty. "Šít si nenechávala, byla v půjčovně, takže snad nějaké vybere," prozradil Michal, který by jako budoucí ženich svoji vyvolenou ve svatebkách vidět neměl, ona se v nich ale vyfotila a snímky postovala na Instagram.

"Vůbec nic nestíháme. Denise nyní dozkoušela Freddie - Concert show v Divadle Radka Brzobohatého a mě ještě čekají dvě premiéry - jedna v Národním divadle a druhá v Městském divadle Josefa Kajetána Tyla v Plzni, což byl také jeden z důvodů, proč jsem nenastoupil do nového muzikálu Čarodějka. Teď mě ještě do konce roku čeká koncert se 4 Tenory na Karlštejně," vypočítal Michal pracovní povinnosti, které přípravám svatby brání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám