Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stream.cz připravuje další seriál Pouť: Rozjetý devadesátky, jehož děj je zasazen do prostředí tehdejšího Paláce kultury a zkoušek Draculy. Logicky tedy došlo i na výběr herce ztvárňujícího Daniela Hůlku (55), který ve zmíněném muzikálu exceloval v ústřední roli.

Zatímco někteří účinkující muzikálu se představí i v seriálu, třeba Richard Genzer, který tak ztvární sám sebe, Hůlku v mladší verzi si zahraje Jan Kopečný (34). Jako jeden z mála muzikálových herců se pyšní hřívou dlouhých vlasů, bez kterých si Draculu ani nelze představit. Pozorní diváci se ale dočkají i Dana, respektive jeho démonického hlasu - Honzu totiž nadaboval.

Autorem osmidílné série je stejně jako v případě seriálu Přijela pouť, na který „devadesátky“ volně navazují, Petr Kolečko. V hlavních rolích se představí Jakub Prachař, Matěj Dadák, Eva Holubová, Lucie Vopatová, Jaromír Dulava, Ondřej Pavelka nebo Michal Suchánek.

Premiéra prvního dílu bude 5. května na novém videoportálu Televizeseznam.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám