Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen dvě hodiny po předávání hudebních cen Billboard Music Awards 1. května se herečka Sophie Turner, hvězda seriálu Hra o trůny, a zpěvák Joe Jonas odebrali do Las Vegas, kde se vzali. Přestože hvězdná svatba byla plánovaná na letošní rok, byl tento malý obřad vcelku překvapením.

Svatbu provařil DJ Diplo, který na svých Instastories sdílel snímky a videa z obřadu. Jak už je ve Vegas zvykem, oddával je falešný Elvis Presley a nechyběli ani hosté z řad celebrit.

Je s podivem, že v ten samý večer zpěvák stihl se slavnými bratry z tria Jonas Brothers vystoupit na udílení hudebních cen s novým singlem Sucker. Drahé polovičky muzikantů, včetně Sophie, nechyběly v prvních řadách v hledišti.

Pár ohlásil zásnuby v říjnu roku 2017 po zhruba roce vztahu. Je možné, že budou mít letos ještě jeden, o něco okázalejší obřad, i když po zkušenostech s čtyřdenní svatbou Joeova bratra Nicka Jonase a Priyanky Chopry se do více obřadů pár nechtěl pouštět.

Jonas v nedávných rozhovorech mluvil o letní svatbě, na které se dokonce mělo hrát rugby a fotbal. Uvidíme, jestli fanoušky jenom tahal za nos, nebo se náležitě okázalé veselky ještě dočkáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám