Hlavní obsah
Článek

Už v únoru na plese nám zpěvačka Veronika Stýblová svěřila, že se opět pustila do hubnutí. "Dávám pár kilo dolů kvůli focení, které bude trošičku odvážnější," vysvětlovala tehdy. O jaký projekt jde, ale neprozradila. Až teď se nám blondýnka z kapely Verona pochlubila snímky ve spodním prádle.

Zhubnout se jí podařilo, takže ostudu si rozhodně neudělala a fotky jsou opravdu rajcovní. Podobné prádélko ale v civilu moc často nenosí. "Mám ráda pohodlí, což neznamená, že bych nosila spodní prádlo vhodné pro starší ženy. Samozřejmě musí být lehce sexy, a zároveň pohodlné, kupříkladu krajka. Nejvíce upřednostňuji černé nebo bílé prádlo," objasnila.

"Focení bylo skvělé. Ze začátku jsem byla dost nervózní a docela jsem se styděla, protože když jsem ještě před pár lety měla dost kilo navíc, tak jsem se nikde moc neodhalovala, takže to pro mě bylo poprvé. Ale po nějaké době jsem se uvolnila, a nakonec to bylo moc fajn," vyprávěla nám Verča.

Že by šla ještě do odvážnějších fotografií, ale vylučuje. "Toto byla moje asi nejvyšší hranice. Fotky sem tam něco ukážou, ale není to vulgární, což byl záměr. Aby to působilo sexy, ale ne lacině. A já myslím, že se to moc povedlo. Uvidíme, co přijde příště, ale odvážnější už asi nebudu. To odvážnější si nechám domů pro svého manžela," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám