Hlavní obsah
Článek

Ze tří castingů vzešla finálová dvanáctka adeptů na letošního Muže roku, který bude už 20. v pořadí. Prezident soutěže David Novotný, který je představil, je s výběrem spokojený. Byla prý velká práce, aby z množství mladých mužů, kteří se přihlásili, vybrala porota ty nejlepší, kteří pojedou už v půlce května na soustředění do Tuniska.

Jak se můžete předsvědčit v našem videu i a na fotografiích v galerii, v plavkách budou rozhodně vypadat dobře. "Pořád ale cvičí, aby to bylo ještě lepší. K tomu pilují i angličtinu a musí si připravit  finálovou volnou disciplínu, jejíž základ by měli už v Tunisku představit. A někteří si na poslední chvíli musejí nechat udělat pas. To mě tedy dost překvapilo, že ho pár mladých kluků nemá," řekl nám Novotný.

Ve vybrané dvanáctce je i jeden finalista tmavší pleti, stejně jako byl loni vietnamský soutěžící. "Splnil to, že má české občanství, ostatně jeho maminka je Češka. Beru to jako osvěžení soutěže, která se vyvíjí a je moderní," míní Novotný.

Dvacátý ročník Muže roku proběhne 23. srpna na tradičním místě, v divadle v Náchodě. "Byl bych rád, kdyby se tam na pódiu sešlo i předchozích devatenáct vítězů, tak doufám, že se nám je povede sehnat. Bylo by to k jubileu hezké," uzavřel David, jemuž  jako vždy v rámci programu vystoupí i celá škála hvězd šoubyznysu.

Reklama

Další články

Načítám