Hlavní obsah
Článek

Dnes, v pondělí 29. dubna, je tomu pět let, co Iveta Bartošová (†48) dobrovolně odešla na onen svět. Na zpěvačku se nezapomnělo. Fanoušci mají v paměti nejen její písně, ale také životního příběh plný kontroverze a skandálů.

Iveta se během své kariéry ocitla na vrcholu i na dně. Několikrát se pokusila o comeback, ale štěstí jí dlouho nevydrželo. Život ukončila sebevraždou na železniční trati v Uhříněvsi, kde bydlela s manželem Josefem Rychtářem (65). Její skon u kolejí připomíná dřevěný kříž s kamenným srdcem.

Den před výročím se sem vypravil Zdeněk Macura (49), který se se smrtí Ivety dodnes nesmířil. „Informaci, že zde vlakové neštěstí souviselo s Ivetou B., považuji za nedůvěryhodnou a nepotvrzenou,“ stojí na vzkazu, jímž Macura vnáší do smrti zpěvačky další otazníky. Domnívá se snad, že je stále naživu? Pro svou teorii má vysvětlení.

Dům, v němž Iveta žila se svým manželem, už změnil majitele a zajisté je v něm veseleji než za časů, kdy v něm Bartošová prožívala těžké chvíle. Zpěvaččin hrob v Říčanech blížící se výročí prozatím nepřipomínal. Byla na něm zapálena jen jedna svíčka.

Reklama

Další články

Načítám