Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez (31) se ve společnosti neobjevila skoro rok, ale když jde o charitativní účely, nenechala se dvakrát pobízet. Na akci neziskové organizace WE se objevila v šatech značky Dior s hlubokým výstřihem. Organizaci, která pomáhá dětem, zpěvačka podporuje už zhruba šest let.

Na červeném koberci však zarytě mlčela o nové muzice, kterou fanoušci netrpělivě očekávají. „Nemůžu nic prozradit, dostala bych se do problémů,“ svěřila E! News. Zpěvačka v loňském roce trpěla vážnými zdravotními problémy. Kvůli onemocnění ledvin se její zdravotní stav zhoršil, což jí nepřidalo na mentálním zdraví a Selena raději strávila nějaký čas v rehabilitačním zařízení.

Gomez v minulosti nejen prodělala transplantaci ledviny, ale také trpěla depresemi a úzkostmi. O svém stavu hovořila vždy otevřeně a nyní, po pauze od hudebního průmyslu a světa šoubyznysu, vypadá zase v plné síle.

„Minulý rok jsem si dala pauzu. Myslím, že jsem ji potřebovala, protože jsem cítila, že rostu a měním se. Věřím v terapii. Měla jsem spoustu příležitostí ohlédnout se za svým mladším já a přála bych si, abych hodně věcí mohla prožít jinak,“ svěřila nedávno Selena, která stále pravidelně chodí na terapie a podle vlastních slov se cítí mnohem lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám