Hlavní obsah
Článek

Do kin právě dorazil film Avengers: Endgame a očekává se, že budou padat rekordy. Herecké hvězdy se dočkaly nejen závratných honorářů, ale také trvalého otisku na proslulé ulici Hollywood Boulevard v Los Angeles.

S filmem Avengers: Endgame končí jedna éra marvelovského filmového universa. Většina herců se se svými komiksovými rolemi rozloučí. Diváci se tak do kin jistě pohrnou ve velkém. Je více než jisté, že padne dvoumiliardová hranice tržeb stejně jako v případě loňského trháku Avengers: Infinity War, na který Endgame přímo navazuje.

O herecké hvězdy z Avengers je momentálně enormní zájem. Po slavnostní premiéře došlo i na otisk rukou před legendárním Čínským kinem. Trvalou stopu zde zanechalo rovnou šest členů komiksového týmu - Chris Hemswoth (40) jako Thor, Chris Evans (42) jako Captain America, Robert Downey Jr. jako Iron Man, Jeremy Renner jako Hawkeye, Mark Ruffalo jako Hulk a také Scarlett Johansson (39) jako Black Widow.

Na společné fotce s nimi zapózoval producent Kevin Feige, který patří k nejvlivnějším lidem celého Hollywoodu. Pod dohledem má totiž filmové adaptace komiksů z Marvelu. Dosud jich bylo do kin uvedeno 21 a celosvětově vydělaly přes 18 miliard amerických dolarů. Endgame tuto sumu ještě výrazně navýší.

Reklama

Další články

Načítám