Hlavní obsah
Článek

Britští muži jsou ve střehu. Pippa Middleton (40), která se podle médií pyšní nejkrásnějším zadečkem v ostrovním království, je po třech letech opět volná.

Po ostrých hádkách se totiž definitivně rozešla s bankéřem Alexem Loudonem (31), napsal deník The Sun. Zdrcenou Pippu pak musela utěšovat její starší sestra Kate (42) s manželem Williamem (41).

„Pippa se pokusila vyrovnat s rozchodem tím, že poslední víkend strávila s Willem a Kate na Balmoralu (hrad ve Skotsku, kam jezdí odpočívat členové královské rodiny). S Alexem se už krátce rozešli v létě, tentokrát je to ale definitivní,“ řekl listu jeho zdroj.

Před dvěma měsíci pár šokoval hosty na svatbě jednoho z kamarádů, když se tam před všemi zuřivě pohádali, doplňuje The Sun.

„Říkalo se, že po královské svatbě Alex na Pippu žárlil kvůli tomu, že flirtovala s princem Harrym (39). Pravda je ale taková, že s Harrym jsou pouze kamarádi,“ dodal zdroj.

Další přátelé bývalé dvojice upřesňují, že Alex se nikdy nedokázal vyrovnat s tím, že se jeho přítelkyně stala ze dne na den sex symbolem.

Má už Pippa za Alexe náhradu? Zdá se, že ne. Svým kamarádům totiž řekla, že s hledáním nového partnera nespěchá. „Vždycky byla na sportovní typy. Ten šťastlivec, který si získá její náklonnost, bude muset mít atletickou postavu,“ uzavřel zdroj.

Reklama

Další články

Načítám