Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cole Sprouse (26) a jeho bratr dvojče Dylan začali hrát už jako osmiměsíční mimina. A zatímco v Přátelích se jako Rossův syn Ben objevil pouze Cole, například ve filmu Velký táta s Adamem Sandlerem si roli Juliana zahráli oba. Dětský kanál Disney a pořad The Suite Life of Zack & Cody pak dílo dokonaly a z kluků se staly hvězdy.

Herecký život chlapců ale nebyl tak nablýskaný, jak se může zdát. „Mnoho z prací, které jsme brali, byly věci, které naši malou rodinu držely nad vodou. Takže tu byl neustálý tlak na zajištění práce, která znamenala peníze,“ svěřil Cole magazínu GQ.

Už v 19 se rozhodl dát si od herectví pauzu a šel studovat. „Šel jsem na školu, abych si utříbil, kdo jsem a abych si našel cestu životem i mimo herectví,“ uvedl mladý herec, jenž studoval archeologii. Jeho manažer ho ale poprosil, aby dal herectví ještě jednu šanci. Udělal to a jeho hvězda znovu vyletěla, tentokrát díky seriálu Riverdale.

Vedle herectví se Sprouse uplatňuje také jako model, obchodně zajímavý je i počet jeho sledujících na Instagramu - má jich víc jak 25 miliónů.

Cole v seriálu Riverdale

Žádaný je také na poli modelingu

Zobrazit příspěvek na Instagramu

hype it up with shorts and boots.

Příspěvek sdílený ㅤ Cole M. Sprouse (@sprousemcole), Dub 23, 2019 v 7:07 PDT

Reklama

Další články

Načítám