Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zní to neuvěřitelně, ale letos uplynulo již dvacet let od doby, co vznikla skupina Holki, tehdy čtyřčlenná. Jedenáctým rokem fungují Radana Labajová, Nikola Šobichová a Kateřina Brzobohatá v tříčlenném seskupení bez Kláry Kolomazníkové. A stále vystupují. My jsme se s nimi setkali před vystoupením v rámci prvního ročníku Junior Hair Show 2019.

„Často nás překvapuje, že i mladí lidé znají naše písničky a zpívají si je,” uvedla Kateřina. „Spousta mladých má naše písničky převzaté od rodičů,” doplnila Radana, která má z kapely nejdelší rodičovskou zkušenost, devítiletého syna Theodora.

Matkami jsou však všechny tři členky vokálního seskupení, a tak jsou pro ně jejich potomci hlavním tématem rozhovorů. „Když měla Radu děti jako první, tak nám předávala rady a informace,” říká Nikola.

Holki spolu dokonce absolvují dovolené. Ale jen občas. „Není to pravidlem. Někdy spolu jedeme na chalupu, někdy jedeme k moři,” říká Radana. „Ale i my potřebujeme odpočinek samy od sebe,” doplňuje Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám