Hlavní obsah
Článek

Detektivové od Nejsvětější Trojice před sebou mají další zapeklitý případ. Poslední minisérie s názvem Živé terče, jejíž první díl ČT1 odvysílá 28. dubna, se ale tentokrát zaměří i na soukromí hlavních postav. Jednou z dějových linek bude milostný vztah majorky Výrové, kterou opět ztvárnila herečka Klára Melíšková. (52)Jejím protějškem se stane herec Viktor Preiss (72).

S ním se herečka ocitla před kamerou poprvé a byl to pro ni opravdu velký zážitek. „Do Viktora Preisse jsem byla zamilovaná jako malá holka, když hrál v Nemocnici na kraji města. Tehdy jsem vůbec netušila, že budu herečka a že se s panem Preissem potkáme jako kolegové, a ještě v tak blízkém vztahu,“ neskrývala nadšení Melíšková během tiskové konference.

Ačkoliv spolu natáčeli poprvé, svého idola z dětských let poznala osobně už dřív. „Znala jsem ho z dřívějška a věděla jsem, že je hrozně fajn, vstřícný a skvělý herec,“ svěřila Super.cz.

Za tu dobu si svou postavu velmi oblíbila, a tak se s ní loučí jen nerada. „Moc jsem si to užila, je to pro mě pět let života, a stejně jak jsem se za tu dobu vyvíjela já, tak se vyvíjela i Marie v příbězích, které jsme hráli. Když mě Honza Hřebejk obsadil do první série, tak jsme ani netušili, že budou další. Jsem velice vděčná, že jsem si mohla takovou vyšetřovatelku zahrát,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám