Hlavní obsah
Článek

Luxusní sídlo, které svého času obývali herečtí (ex)manželé Jennifer Aniston (55) a Brad Pitt (60), je na prodej. Cena rezidence od architekta Wallaceho Neffa s dvanáctitisícovým pozemkem v Beverly Hills je astronomická - 56 miliónů dolarů, teda asi 1,27 miliardy Kč.

Neff sídlo navrhl pro herce Fredrica Marche a jeho ženu, herečku Florence Eldridge, ve 30. letech minulého století, uvedla realitní agentka. Později dům vlastnila filantropka a podnikatelka Wallis Annenberg nebo podnikatel Ken Ziffren. Od toho dům koupili právě Aniston a Pitt, údajně za 13,5 miliónu dolarů (asi 306 miliónů Kč), a zrekonstruovali ho podle svých představ. Mimo jiné přidali mramorové podlahy do kuchyně, kino či dřevěné podlahy z francouzského zámku.

Nynější majitel Jonathan Brooks dům koupil v roce 2006, po rozvodu slavných herců, a opět došlo na rekonstrukci. Přibyl mj. tenisový kurt či loft pro hosty. Dále nemovitost nabízí čtyři ložnice, posilovnu, jídelnu pro dvacet lidí, bar s původním krbem či bazén s posezením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám