Hlavní obsah
Článek

Dostat do života hudebníka a herce pravidelný řád bude oříšek. Milan Peroutka (34) je sice díky své práci zvyklý na ledacos, ale rozhodně do práce nevstává se slepicemi. To se mu díky nové pracovní nabídce změní. Jako nový moderátor Snídaně s Novou si bude muset nařizovat budíček na čtvrtou hodinu ranní.

„Největší problém pro mě bude vstávání. Musím přiznat, že chodím spát mezi jednou a druhou hodinou ranní, což je se vstáváním ve čtyři hodiny ráno smrtelná kombinace. I v tomhle mě pořad hodně naučí, nakonec i Ordinace se často natáčela od brzkého rána,“ svěřil Super.cz zpěvák, který po večerech koncertuje nebo hraje divadlo. „Jak to budu kombinovat s koncerty a divadlem, to koneckonců diváci brzy uvidí,“ řekl zpěvák, kterému nabídka přišla už před nějakou dobou.

„Nabídku na Snídani už jsem dostal asi před rokem. Nepamatuji si, že bych se nějak rozmýšlel. Hned jsem cítil, že by to byla skvělá zkušenost. Jen se potom stále čekalo, hodně věcí se měnilo a já už jsem televizi řekl, ať mě neinformují, dokud to nebude konkrétní. A v ten moment mi dali na telefon pana ředitele a domluvila se schůzka,“ prozradil Peroutka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám