Hlavní obsah
Článek

Po skončení v taneční soutěži StarDance se Veronika Arichteva (37) nechala slyšet, že se svým manželem Biserem Arichtevem (42) pomýšlí na založení rodiny. Od té doby ji otázky týkající se těhotenství pronásledují doslova na každém kroku.

„Už ani nevím, co na to odpovídat. Já si myslím, že až budu těhotná, tak se to na mně pozná a možná se tím i pochlubím, ale zatím tomu tak nějak pořád nechávám volný průběh,“ přiznala Super.cz herečka, která má teď práce nad hlavu, a tak nemá na nic jiného ani pomyšlení.

Kromě herectví se věnuje ještě částečně triu 3v1, v kterém působí společně s Martinou Pártlovou (44) a Nikol Štíbrovou, (37) a po StarDance jí ještě přibyly taneční nabídky. „Na nic jiného nemám už moc čas. Teď zároveň zkouším dvě představení Medu a Shakespearovské slavnosti a vzhledem k tomu, že mají premiéru den po sobě, tak se logicky zkouší ve stejný čas do konce června. Takže trochu nevím, kde mi hlava stojí. Ale dělám to ráda,“ vysvětlovala Super.cz Veronika v nákupní galerii Myslbek, kde právě probíhala módní akce Shopping Fever, jíž se stala ambasadorkou.

K takové spolupráci byla přizvána coby influencerka, ona sama se tak ale úplně necítí. „Vnímám se jako herečka, ale nebudu popírat, že se na mém profilu neobjevujou reklamy nebo spojení s nějakými značkami. To si myslím, že už k tomu tak nějak patří, ale snažím se vždycky ty věci, co dávám na svůj Instagram, aby byly součástí mého života. Není to tak, že mi někdo pošle kartáček na zuby a já ho tam nasdílím, aniž bych ho používala,“ řekla Arichteva.

Reklama

Další články

Načítám