Hlavní obsah
Článek

Diváci, kteří mají rádi české zimní komedie, se mají opět na co těšit. Nedávno padla první klapka pokračování úspěšného snímku Špindl.

Ve stále ještě zasněžených Krkonoších se natáčí první záběry komedie, která vzniká pod taktovkou Radka Balaše. Toho znají diváci z poroty StarDance a jedná se o jeho filmový režijní debut.

Už v jedničce si přišli na své všichni milovníci zimních sportů, ale i spoře oděných dam a svalnatých fešáků. Ve Špindlu si znovu zahraje Alice Bendová (50), jež tehdy skončila v posteli s polonahým Révaiem i krasotinka Kateřina Klausová (32).

Obsazení doplní Kateřina Kaira Hrachovcová (49), Anna Čtvrtníčková, Hana Vagnerová (41) či Filip Blažek (50) a Martin Stránský (54). Roličku dostala i modelka Andrea Verešová, jež se ukáže v podprsence.

Zda čeká další pikantní scéna ve sprše i stále populárnějšího Oldřicha Navrátila (71), zatím tvůrci filmu tají.

Oldřich Navrátil ve filmu Špindl

„Scenáristovi Jardovi Sauerovi se podařilo napsat příběh, kde je většina hrdinů z prvního Špindlu a zároveň se na scéně objevuje i spousta úplně nových postav. Věřím, že všichni milovníci zimních filmových komedií si přijdou na své. Vtipných momentů bude ve filmu ještě více, než tomu bylo v prvním díle," nechal se slyšet producent filmu Jiří Markvart.

Takže na choulostivé milostné scény zřejmě přeci jen dojde i v pokračování, které má premiéru naplánovanou na prosinec...

Reklama

Další články

Načítám