Hlavní obsah
Článek

Hvězda Jany Tvrdíkové strmě stoupá vzhůru. Vítězka světového finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look nezdobí pouze obálky nejrůznějších mutací módních časopisů po světě, ale je o ni zájem i v Česku.

Kráska s nevinnou tváří se naposledy objevila na obálce módního magazínu Top Fashion. Na focení jí sekundovaly další dvě vítězky národní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look Aneta Měšťanová a Leontýna Šiřínová. Úspěšné modelky, které se už uplatnily na poli světového modelingu, zachytila talentovaná slovenská fotografka Mária Švarbová.

„Focení jsem si moc užila. S Anet a Leontýnou se fotilo moc fajn. Inspirativní byl i interiér Adolfa Loose v Plzni, který kolekci krásně doplnil,” svěřila se nám po focení dcera bývalého politika a podnikatele Jaroslava Tvrdíka.

„Jsem vždy velmi ráda, když v domě vznikne takový nádherný materiál s koncepcí vítězek. Její eleganci podtrhují také nádherné oděvy módního domu Dior,” komentoval úspěch jejich objevitel Sáša Jány a dále uvedl: „Budu rád, když se nám přijdou ukázat nové tváře na právě probíhající castingy do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám