Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V případě všech tří těhotenství vévodkyně Kate se podařilo pohlaví miminka utajit až do porodu. Meghan (42) už nejspíš žádné tajemství nemá. A může za to Serena Williams (42).

Vévodkyně ze Sussexu a slavná tenistka jsou dobrými kamarádkami. Serena nechyběla na královské svatbě a Meghan později oblékla outfit z její kolekce, čímž jí udělala skvělou reklamu. Teď ji ale blízká přítelkyně moc nepotěšila. Pravděpodobně prozradila nejostřeji sledované tajemství tohoto roku.

Už dříve se spekulovalo o tom, že Meghan přivede na svět holčičku. Nasvědčovala tomu výzdoba na oslavě v New Yorku, kam vévodkyně vyrazila za kamarádkami. Nyní je více než zřejmé, že princ Charles bude mít další vnučku.

Serena si totiž pustila pusu na špacír a řekla toho více, než by Kensingtonský palác chtěl. „Moje kamarádka je těhotná a pořád říká, že její dítě určitě bude dělat tohle, a já tvrdím, že tohle ona určitě dělat nebude. Pořád by ode mě chtěla nějaké rady, protože je plná očekávání,“ řekla tenistka pro E! News. Zároveň Meghan poradila, aby se smířila s chybami a nechtěla být dokonalou mámou za každou cenu.

Zahraniční média ihned zdůraznila, že Serena mluví o miminku v ženském rodě. O tom, zda vyzradila královské tajemství, se můžeme přesvědčit už brzy. Porod Meghan je totiž otázkou několika týdnů.

Reklama

Další články

Načítám