Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmá a zároveň poslední série již kultovního seriálu Hra o trůny z dílny HBO odstartovala včera večer premiérou v New Yorku. Na této události se objevili téměř všichni herci, kteří se kdy objevili v seriálu. Jediný, kdo chyběl, byla herečka Lena Headey, představitelka královny Cersei Lannister, která si postěžovala na svém instagramovém účtu, jak moc se cítí zlomená tím, že nemůže dorazit kvůli nemoci.

Po červeném koberci se tak prošly hvězdy seriálu z dílů minulých i současných. Přestože se to ve Hře o trůny hemžilo nahými těly, na premiéru se všichni oblékli. Nádherně vypadala Emilia Clarke, která v seriálu hraje za bouře zrozenou Daenerys Targaryen, i ta se v seriálu objevila nahá.

Na slavnostním zahájení se také potkali nejmenší a největší herci ze seriálu. Tím největším byl Hafþór Júlíus Björnsson se svými 210 cm a nejmenším Peter Dinklage alias Tyrion Lannister se 132 cm.

První řada seriálu odstartovala 17. dubna 2011.

Reklama

Další články

Načítám