Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blíží se třicet let výročí kapely ABBA a její česká varianta, která už od roku 2004 zpívá její písničky, se rozhodla svým vzorům složit hold. Právě natáčí videoklip ke své variantě nezapomenutelné skladby Dancing Queen. A jejich královny rozhodně stojí zato. Zvlášť půvabná blondýnka Petra Peterová, kterou Abba Stars zdědili po Petrovi Mukovi.

Super.cz byl u toho, když kapela v romantickém prostředí zámku v Chyších natáčela. Na jejich náhradnice dámské části byl skutečně pěkný pohled. Blonďatá Petra, která osm let zpívala vokály Petru Mukovi a loni přišla do této skupiny, skvěle doplňuje tmavovlasou matadorku Beatris Todorovou.

Dívky budou živě i se svými partnery Michalem Vaňkem a Danem Dobiášem k vidění na jarním turné, které ABBA Stars pořádá v Čechách, na Slovensku a ve Francii u příležitosti třiceti let od konce slavné skupiny. Kromě klipu připravují i třetí desku s písněmi legendární švédské kapely v trochu jiném hávu a se zajímavými hosty. A pustili se dokonce do boje o získání bodů v hlasování do Českého slavíka.

Reklama

Další články

Načítám