Hlavní obsah
Článek

Mohlo se zdát zavádějící vidět Natálii Kotkovou (30) ve svatebních šatech. Blogerka a držitelka titulu Česká Miss World 2016 přece jen chodí se zpěvákem kapely Slza Petrem Lexou teprve dva roky a podle dostupných informací mezi dvojicí nedošlo k zasnoubení.

Pravdou je, že se sympatická blondýnka stala ambasadorkou letošního ročníku soutěže Souboj nevěst. „Svatební šaty už jsem nosila dříve na přehlídkách v patnácti, šestnácti letech. Už jsem si to zažila, a tak se do svatby tolik nehrnu,” mávla rukou Natálka. Díky své profesi modelky byla už mnohokrát zahalená v bílé se závojem, a tak to pro ni v roli ambasadorky svatební soutěže nebylo nic nezvyklého.

Natálka ani jako malá nesnila o svatbě, a tak zatím netuší, jak její den D bude vypadat. „Musím se přiznat, že nemám představu o své vysněné svatbě. Nevím, jestli by měla být na louce, na zámku, nebo na pláži. Spíš se kloním k tomu nemít podpatky, být bosa,” říká Kotková, které je nyní asi nejbližší představa obřadu v boho stylu.

A tuší snad Natálka, jakou má představu o svatebním dni její partner? „Nikdy jsme se o tom nebavili. Každý chlap ale chce to, co jeho žena,” smála se Natálie a dále uvedla: „Jsme oba pohodáři a tak pro nás bude hlavní, aby tam byla rodina a pohoda.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám