Hlavní obsah
Článek

V Česku známá (zatím) není, ale na Slovensku je internetovou celebritou. Režiséra cenami ověnčeného filmu Domácí péče s Alenou Mihulovou (58) v hlavní roli si vedle jeho přítelkyně Vandy Jandy na červeném koberci před předáváním cen Český lev skoro nikdo nevšiml. Slávka Horáka totiž brunetka v křiklavě růžové obří róbě zcela zastínila.

"Poznali jsme se příznačně před dvěma roky na karlovarském filmovém festivalu, a od té doby jsme spolu. Takže náš vztah má filmové kořeny," odtajnil nám Slávek, že jde o už dlouhodobý vztah. Slovenská návrhářka ho uhranula natolik, že je dokonce ochoten dělat jí "poskoka". "V pondělí bude mít svoji přehlídku, tak jsem jí pomáhal, nosil kávu, fotil na Instagram a dělal veškeré asistentské práce. A užíval jsem si to," řekl Super.cz režisér.

Z vlastní dílny jeho partnerky pocházel i model, který Vanda oblékla na předávání filmových cen. "Šaty jsem si ušila sama a nebylo to tak náročné. Trvalo to kolem dvou dnů, což je docela málo, protože normálně se róba šije týden a víc. Na red carpet volím vždy tento materiál, protože se s ním jednoduše pracuje," prozradila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám