Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a jediná Miss, které odebrali korunku královny krásy, dnes slaví narozeniny. Při takové příležitosti každý tak trochu bilancuje a Diana Kobzanová (42), která s partnerem Michaelem Frolíkem, jejich dvěma dcerami a fenkou bulteriéra žije v Kanadě, kde "Frolda", jak partnerovi říká, hraje za Calgary Flames, na tom není jinak.

Se svými úvahami a také aktuálními fotografiemi se vtipná misska podělila i s instagramovými fanoušky. "Trvalo mi najít tři koukatelný fotky asi dvacet minut," uklidnila je, že ani ona není dokonalá. I když v bikinách vypadá skvěle.

"Přeju si všechno nejlepší k narozeninám, a hlavně si přeju, ať konečně někdo zruší Instagram a máme všechny svatej klid!!! Jediný, co si nepřeju, jsou delší nohy, protože už takhle to vypadá, že mě Frolda po nocích natahuje na skřipec," usmívala se a poděkovala své mamince za to, že ji v plavkách vyfotila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám