Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Karolína Kurková (40) přiletí do Čech. A tentokrát nebude v roli modelky, ale moderátorky. Karolína bude moderovat galavečer, na kterém se sejdou největší hvězdy sociálních sítí.

Anketa Global Social Awards vůbec poprvé v historii ocení inspirativní osobnosti sociálních sítí napříč zeměmi a národy, uskuteční se již 29. května v Praze.

Karolína se role průvodkyně prestižního galavečera stane poprvé v životě! "Hledali jsme českou osobnost, která významně překročila hranice České republiky a je celosvětovou inspirací pro druhé. Karolína je úžasná, velmi profesionální, milá a velmi zaujatá pro to, co dělá,“ řekla zakladatelka Social Awards Michaela Derynková.

"Je to pro mě pocta, že mohu moderovat Global Social Awards. Opravdu se na to těším,“ říká Karolína. Ta sama patří mezi vlivné influencery. Na jejím Instagramu ji sleduje 722 tisíc lidí z celého světa.

Na finále se setká více než 40 influencerů z celého světa, kteří díky podpoře a hlasům svých fanoušků postoupí do finále ankety. Mezi nominovanými jsou inspirativní osobnosti z mnoha zemí a kontinentů – mimo jiné okouzlující brazilská modelka Paola Antonini, kterou sleduje více než 2,6 milionů fanoušků a která při vážné nehodě přišla o nohu. Přesto inspiruje celý svět tím, že svůj hendikep neskrývá a naplno si užívá život. Nominovaná je také Bonang Matheba, jihoafrická moderátorka a ikona stylu, která patří k nejpopulárnějším osobnostem Afriky ve světě zábavy a na sociálních sítí. A v kategorii Social Impact nechybí ani teprve šestnáctiletá švédská klimatická aktivistka Greta Thunberg. Finalisté poté budou představeni 1. dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám