Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná je brzy uvidíme společně před kamerou. Už před rokem se Klára Melíšková (52) netajila tím, že má její krásná dcera Tonička touhy jít v máminých šlépějích. Netrvalo dlouho a Klářina dcera, která je celá maminka, si vyzkoušela první natáčení.

Mini roličku získala v seriálu Zkáza Dejvického divadla. „Je tam jedna z těch slečen, co točí s Ivanem Trojanem na Kavkách v šatně, kde on je za Anděla Páně. Jedna z těch konzervatoristek je moje dcera. Nebyly jsme tam spolu, ale bylo to poprvé, co jsme se obě objevily v jednom seriálu,“ prozradila pro Super.cz Melíšková. Antonie nebyla jedinou dcerou, která se v seriálu objevila. Na place měla svou holčičku i například Martha Issová.

A podle všeho to nebylo jediné natáčení, které si Klářina dcera vyzkouší. „Ona se teď dostala na umprum na vysokou (Vysoká škola uměleckoprůmyslová - pozn.), takže jde spíš tím výtvarným směrem. Ale říkala, že ji to (natáčení) baví, to zkoumání skrze postavy a role, takže si určitě myslím, že ještě nějaká role přijde,“ prozradila herečka s tím, že její mladší syn ještě podobné ambice nemá. „Syn se zatím klube, tomu je třináct a půl a teď nenávidí svou matku, teď se ode mě odděluje a hledá se, co bude dělat,“ dodala Melíšková.

Ta se kromě jiného stala protagonistkou letošních spotů k Českému lvu. Výsledky budou vyhlášeny v sobotu 23. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám