Hlavní obsah
Článek

Na poslední rozloučení s Aťkou Janouškovou přišla nejen rodina, ale i přátelé z branže. Herečce, která odešla před dvěma týdny ve věku 88 let, přišla dát poslední sbohem také paní Milada Šantrůčková, která se svěřila, že byla údajně nevlastní sestrou známé umělkyně.

„Neviděly jsme se od dětských let. Jen jednou jsme spolu mluvily na Strašnické,“ svěřila na posledním rozloučení paní Milada, která přišla mezi prvními.

„Měly jsme společného tatínka. Vyrůstaly jsme spolu, stýkaly jsme se jen v dětství, později už ne. Já už jsem pak pořád jen seděla doma. Byla jsem nemocná, měla jsem problémy s pamětí, proto jsme se neviděly dlouhé roky, hned vše zapomínám,“ řekla paní Milada s tím, že bydlela nedaleko od známé herečky.

„Já jsem bydlela na začátku a ona na konci ulice a jednou jsme se setkaly. Já jsem všechno zapomněla. Šantrůček mi dal něco vypít a já jsem vůbec nepoznávala okolí. Se zbytkem rodiny se vůbec nepotkávám a úplně jsem všechno zapomněla,“ prozradila paní, která se s herečkou znala v dobách, než začala v Praze studovat. „Koupila jsem jí alespoň věnec, když už jsem ji celý život neviděla a vzpomínám alespoň na to dětství, jak jsme si hrály,“ dodala se slzami v očích.

Reklama

Další články

Načítám