Hlavní obsah
Článek

Na nedávno zesnulého Luka Perryho (†52) během posledních týdnů zavzpomínali všichni jeho přátelé ze seriálu Beverly Hills 90210. Zatímco „Steve“ Ian Ziering nebo „Brenda“ Shannen Doherty se vyjádřili téměř okamžitě, na slova Briana Austina Greena, představitele Davida, si fanoušci počkali. Herec na přítele a kolegu vzpomínal ve svém podcastu s názvem „...with Brian Austin Green“.

V něm mimo jiné uvedl, že se u Gabrielle Carteris (představitelka Andrey) po smrti kamaráda sešla celá parta z Beverly Hills. Setkání logicky vzbudilo rozporuplné emoce. „Člověk je rád, že všechny vidí, ale ten hrozný důvod se se všemi znovu potkat,“ uvedl.

Otevřeně promluvil také o tom, jak na zprávu o Lukově smrti zareagoval. Příteli prý poslal zprávu. „Poté, co zemřel, jsem mu poslal textovku. Pochopitelně jsem věděl, že mi nemůže odpovědět, ale zároveň jsem doufal, že by mi poslal vzkaz, že tam někde je. Vím, že je. A vím, že se dívá dolů a směje se,“ řekl Green.

Na adresu kamaráda pak dodal, že byl skvělý člověk, oporou pro přátele a jeden z těch lidí, s nimiž nikdo nemá špatnou zkušenost. Na tom se ostatně shodli všichni.

„Jak znám Luka, nechtěl by, abychom ho oplakávali, ale abychom ho oslavovali,“ dodal herec.

Perry zemřel 4. března po rozsáhlé mrtvici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám