Hlavní obsah
Článek

Na první část roku 2019 nebude mít bývalý Muž roku Matyáš Hložek (30) příjemné vzpomínky. Radost mu přineslo jen společné účinkování s tátou Stanislavem Hložkem v brněnském uvedení muzikálu Tři mušketýři, kde byl v rámci pěvecké a taneční company. "Bylo to fajn a budu na to vzpomínat moc rád," řekl Super.cz.

Na další účinkování v muzikálu si ale musí nechat zajít chuť. "Měl jsem být ještě v Muži se železnou maskou, ale čeká mě operace. Už příští týden mi budou dělat plastiku předních křízových vazů na koleni. Počítám, že minimálně měsíc budu chodit o berlích a pak přijdou rehabilitace," svěřil, že si hned tak nezatančí.

V době rekonvalescence se o něj budou starat rodiče, nikoliv přítelkyně, krásná modelka Sára Struhařová. "Už jsme se definitivně rozešli, nevyšlo nám to spolu," prozradil Matyáš v nově otevřené kavárně na pražských Arkádách s tím, že rozchod přišel po Vánocích, tak mu aspoň zůstane vzpomínka v podobě posledního vánočního dárku od Sáry. Dostal reprobednu. Na narozeniny, které měl v lednu, už spolu nebyli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám