Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bylo velké překvapení. Herec Pavel Trávníček (73) se sešel se svým synem, taktéž hercem Pavlem Dytrtem, na jevišti Městského divadla v Jaroměři v detektivní komedii Vysoká hra. A při představování účinkujících ho pořadatel charitativní akce Večer pro dobrou věc, v rámci níž představení proběhlo, David Novotný uvedl jako Pavla Trávníčka mladšího.

Znamená to tedy, že jméno Pavel Trávníček má v divadelním světě pokračování? „Už brzo bude změna. V občance to sice ještě nemám, ale přejmenování z Dytrta na Trávníčka je už na spadnutí. Ono to běhání kolem změny jména docela dlouho trvá. Jméno Trávníček mladší ale již uvádíme, když hraji s tátou. Diváci se pak lépe orientují,“ vysvětlil situaci Pavel, loňský finalista Muže roku, který mimo působení v Divadle Pavla Trávníčka hraje také v Divadle Kalich a pustil se i do režie dabingu zatím nejmenovaného televizního seriálu.

Za charitativní akcí Večer pro dobrou věc už dvacet let stojí David Novotný, který se tento večer loučil. "Rozhodl jsem se v nejlepším přestat. Spočítal jsem, že během dvaceti let se v jaroměřském divadle vystřídalo 383 účinkující. Charitativní výtěžky z akcí opět rozdělíme mezi Základní školu speciální v Jaroměři a Martina Zacha, Muže roku 2009, který zůstal po úrazu na invalidním vozíku. Už zde pilně připravuji velkolepý adventní koncert na prosinec,“ uvedl Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám