Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) kvůli práci přišla o své zdravé dlouhé vlasy. I když jí klient slíbil, že její vlasy neporuší, opak se stal pravdou.

Lea je z toho stále velmi špatná. "Vlasy dávám do pořádku. Blond není samozřejmě moje, nebaví mě to, nelíbí se mi to, ale nemohu s tím zatím nic dělat. Zrovna včera jsem se dívala na staré fotky, kde jsem měla své tmavé, dlouhé vlasy a chtělo se mi trošku brečet. Čekám až se to vrátí do původní podoby, to budu moc spokojená," řekla Super.cz Lea na kosmetickém veletrhu.

"Nečekala jsem, že budu po focení oškubané kuřátko. Řekli mi, že mi vlasy vrátí do původního stavu. To se nestalo. Muselo se to ostříhat a ještě obarvit. A takhle to dopadlo. Nic s tím nenadělám. Budu muset počkat," vysvětluje.

Lea na sobě ale začala makat co se týče postavy. A je to znát. "Snažím se chodit do fitka, změnila jsem jídelníček, do fast foodu už nechodím. Jím zdravě, vařím si, jídlo si beru i s sebou. Bylo to už potřeba," dodala kráska, která i po svém triumfu v Miss má stále stejného partnera. "Nic se nezměnilo, stále jsme s Michalem spolu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám