Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Tomicová (49) alias Simona z nekonečného nováckého seriálu Ulice opět dokázala, že si ze sebe umí udělat pořádnou legraci. A že má smysl pro hodně bizarní humor. Pro recesistickou punkovou kapelu s lehce přisprostlým názvem Vagyny Dy Praga natočila hudební klip, ve kterém předvedla taneční kreace, za které by se nestyděl ani epileptický králík.

Pro Tomicovou ro byla vůbec první role v hudebním klipu. Odvahu jí zřejmě dodal i fakt, že si v něm zahrál i její manžel, nositel Českého lva, herec Ondřej Malý (45). Ve videu si zahrál šoféra, který Tomicovou vozí terénním autem po domácnostech a nechává ji zběsile tančit na objednávku. Místo peněz od lidí získávají raritní country kazety. Když chce zákazník, v podání punkáče Ondřeje Novotného (27), uplatit Pavlu poslední kazetou, ona zjistí se, že jde o pokoutnou nahrávku kapely Vagyny Dy Praga a nastane pořádný zmatek.

„Nápad mi přišel vtipnej, tak jsme s Ondrou řekli, že do toho půjdeme,“ vysvětlila známá a populární herečka. Ta se tak kapele postarala o pořádné promo. Originální hudební těleso Vagyny Dy Praga je možné vidět na letních hudebních festivalech i v rámci pražské klubové scény. Možná se jim teď ale otevře celá republika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám