Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přes dva měsíce zkoušení choreografií a zpěvu má konečně za sebou. Eliška Bučková (34) má za sebou premiéru v muzikálu Kvítek mandragory. Novou životní roli si modelka a Česká Miss 2008 náležitě užívá. S pozváním svých rodičů do divadla ale stále otálí.

„Rodiče jsem na premiéru nezvala. A říkala jsem si, že je pozvu až tak na desáté představení, až si to zajedu, ale myslím, že už jsou opravdu natěšení,“ prozradila modelka, která se chce své rodině předvést v tom nejlepším světle. „Je to náročné, jsme na jevišti takřka neustále. Kromě začátku vůbec nemám čas na to, abych se stresovala a byla nervózní. Je to prostě zápřah,“ přiznala po premiéře Bučková.

Strach z toho, že jí vypadne text, vůbec neměla, větší problém byl s otáčivým jevištěm. „Nejvíc jsem se bála točny. Moc dobře s ní nekomunikuji a každý pohyb na točně, když se v polovině tance rozjede, tak je pro mě problém to vybalancovat, ale zatím jsem se s tím vždy poprala statečně,“ prozradila modelka, která byla samá modřina už během zkoušek. „Pády byly na zkouškách, měla jsem modřiny, odřená kolena, bez toho jsem se neobešla,“ dodala závěrem Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám