Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Steven Tyler (70) je zkrátka rocková hvězda, jak má být. I v pokročilém věku stále vystupuje, drží si svůj osobitý styl a je obletován ženami, které jsou o více než polovinu mladší než on. Na akci iHeartRadio Awards vyvedl partnerku Aimee Preston (30), se kterou na červeném koberci tokal o sto šest.

Preston v roce 2014 povýšila z pozice Tylerovy asistentky na pozici přítelkyně. O dva roky později si pořídili společný domov v Nashvillu. Pár se nezdráhá sdílet společné zamilované snímky i na sociálních sítích. Přestože jejich vztahu nikdo nepredikoval dlouhé trvání, stále působí jako čerstvě zamilovaní teenageři.

Tyler v minulosti několikrát randil s mladšími partnerkami. Jednou z nich byla už v roce 1975 Julia Holcomb, která se zpěvákem otěhotněla a podstoupila potrat. Toho později litovala a svůj příběh sdílela veřejně. Tyler má čtyři děti a byl dvakrát ženatý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám