Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) má konečně zpět svou postavu, kterou měla před těhotenstvím. Loni v únoru porodila dceru Stormi a během těhotenství nabrala 18 kilo. Tři měsíce po porodu se fanouškům na sociálních sítích svěřila, že by ráda shodila alespoň polovinu nabrané váhy. Ze své postavy dokonce měla v minulosti trochu komplex.

V poslední době si však i fanoušci všimli, že má Kylie zpátky své ploché bříško. „Jsem na své bříško opravdu pyšná. U mě je to všechno jenom o dietě,“ svěřila se podnikatelka, která cvičení příliš neholduje, v jednom z živých vysílání na Instagramu. Přiznala však, že se jí bříško vrátilo do předporodní podoby až nedávno.

„Je to hodně o jídle. Normálně nejím nijak zdravě, klidně si dám pizzu, těstoviny, pečivo, nijak se neomezuji. Všechno jsem to ale vysadila a jím zdravě. A to u mě zabralo,“ doplnila s tím, že tělo po porodu potřebuje dostatek času, aby se vrátilo do původní formy.

„Někde jsem slyšela, že to trvá rok, než máte zpátky svou původní postavu. Mohu potvrdit, že to tak opravdu je. Konečně se zase cítím jako já.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám