Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná moderátorka Snídaně s Novou brzy přivede na svět svého prvorozeného potomka. Iveta Kořínková (34) má sice už jen dva měsíce do porodu, ale stále se objevuje na televizní obrazovce. Proč by taky ne, je jí skvěle a na váze dosud přibrala jen pár kilo.

„Jsem zvědavá, kam ten pupík poroste,“ svěřila se moderátorka na sociální síti a přidala snímek z šatny v práci. „Doma nemám váhu, tak ji využívám v šatně na Nově nebo u doktorky a zatím plus sedm kilo od začátku těhotenství a před sebou ještě dva měsíce,“ prozradila Iveta, ale rozhodně nemá s nadbytečnými kily problém.

Poté, co se pochlubila svým rostoucím bříškem, jí maminky okamžitě začaly psát, že takhle vypadaly už na počátku požehnaného stavu. „Takhle sem vypadala ve 4.-5. měsíci. Těsně před porodem jsem mohla břicho vozit na kárce,“ stálo v jedné ze zpráv maminek, které jí skvělou figuru lehce závidí.

Reklama

Další články

Načítám