Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) sbírá v poslední době jeden úspěch za druhým. Díky tomu jí fanoušci a média věnují také spoustu pozornosti. A to nejen její práci, ale samozřejmě i jejímu soukromí. Poté, co zpěvačka ohlásila rozchod se snoubencem Christianem Carinem a uvedla na pravou míru drby o románku s hereckým kolegou Bradleym Cooperem, se začalo pro změnu spekulovat, že je těhotná. Odpověď přímo od Lady Gaga na sebe nenechala dlouho čekat.

„Drby o tom, že jsem těhotná? Ano, čekám #LG6,“ napsala na svém Twitteru. Jednou větou tak vyvrátila zvěsti, a zároveň oznámila, že hodlá vydat nové album. Lépe to opravdu udělat nemohla. Je to zároveň poprvé, co promluvila o svém dalším velkém projektu od masivního úspěchu filmu Zrodila se hvězda.

Za píseň Shallow k romantickému snímku získala nejen Oscara, ale také Grammy, Zlatý glóbus a cenu BAFTA. Její poslední album Joanne vyšlo v roce 2016 a rychle se vyšvihlo na první příčky hitparád. Skoro to vypadá, jako by fanoušky talentovaná hvězda už neměla čím překvapit, ovšem jak známe Lady Gaga, máme se ještě na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám