Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mladičká modelka Kristýna Pumprlová, jež má prý už i přes nízký věk údajně plastiku prsou, se rozhodla rozjet svou profesionální dráhu i za mořem. V Hollywoodu paří jako o závod, vymetá večírky pro zbohatlíky a dokonce si před vlivnými filmovými producenty nasadila i umělá prsa, aby se jim víc líbila. Podívejte se na rozsáhlou fotogalerii z pobytu české dívčiny ve Spojených Státech.

Kristýna, jež zatím proslula jen svým krátkým románkem s fotbalistou Chelsea Tomášem Kalasem, si užívá života opravdu plnými doušky. V Hollywoodu nakupuje jak zběsilá a chodí po všech turistických atrakcích.

"Turisté mě zastavovali a chtěli, ať se s nimi vyfotím. Imitátor Michaela Jacksona mě zase poprosil o pár snímků do svého portfolia," chlubí se mladičká blondýna. Nejvíc je ale hrdá na to, že se dostala do tamního podniku pro smetánku Soho House.

"Pokud nemáte známé, nedostanete se dovnitř. Chodí sem celebrity a lidé, kteří se točí okolo filmu. Jen stůl tam stojí devět set dolarů na dvě hodiny, a to přitom není nic v ceně. V garáži měli výhradně Rolls Royce, Bentley nebo Ferrari. V posledním patře to vypadalo na snobskou párty, ale jen o patro níž už se ti lidé svlékali do spodního prádla. Všichni koukali na striptýz, po oknech byly načmárané sprosté nápisy, dorty a další sladkosti byly výhradně ve tvarech penisů a prsou," pohoršuje se nad morálkou zbohatlíků Pumprlová. Tu jen mrzelo, že nic z oněch poklesků nemohla zvěčnit, fotit se mohlo jen na jednom pečlivě vybraném místě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám