Hlavní obsah
Článek

Před pár měsíci se svlékla pro pánský časopis a už předtím začala samozřejmě pořádně makat na figuře. Nyní si Eva Decastelo (45) může dovolit opravdu odvážné svršky, v nichž své tělo odhaluje. I když si dala od cvičení týdenní pauzu kvůli zranění kolene, pořád to není vidět.

Tentokrát Eva překvapila modelem, jehož vrchní část připomínala typické playboyovské zajíčky. Pod síťovaným topem vystavila své tělo jen v podprsence. Ostatně jednalo se o křest dalšího čísla časopisu, pro který sama fotila, tudíž se to tematicky hodilo. "Jen ti zajíčci jsou o dvacet let mladší než já," smála se moderátorka.

Samotnou ji ovšem víc fascinovaly latexové kalhoty, do nichž byla upnutá. "Latex mě naučila nosit burleska Stephanie van der Strumpf, jejíž titulka se dneska křtí a se kterou už jsem také fotila nějaké fotky a skamarádily jsme se," řekla nám Eva.

Model, v němž vyrážela na večerní akci, ostatně zaujal i jejího manžela. "Když jsem odcházela, ptal se, kdy budu zpátky, a dodal, že je to vlastně jedno a stejně na mě počká," těšila se na zpestření partnerských hrátek po deseti letech manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám