Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O takovém dobrodružství se mu ani nesnilo. Bývalý moderátor zpravodajství Primy Tomáš Hauptvogel vyrazil se svou rodinou na exotickou dovolenou na Seychely. Během té zažil krušné chvilky jako z nějakého filmu.

„V neděli velmi brzy ráno nám někdo vybral pokoj, ve kterém jsme spali! Naštěstí jsme se nevzbudili! Zmizely dva telefony, velký foťák a moje hodinky. Docela pěkná suma. Ještě v noci jsem s policisty projel nějaká feťácká doupata. Nic,“ popsal pátrání po svých věcech Hauptvogel.

Místní policisté příliš akční v pátrání po jeho ukradených věcech nebyli, a tak se Hauptvogel rozhodl pustit se do hledání sám. „Dopoledne ale nastoupil speciální tým Kriminálky Seychely, ve složení kamarádka Karolína, její kolega Deren a já. Vydali jsme se do dalších feťáckých míst a ukazovali záznam z kamery, kde byl zloděj zezadu zachycen. Jedna “smažka” bez váhání řekla jméno Sheiden Bonifa. Deren přes své kamarády zjistil, kde pašák bydlí,“ popsal dobrodružnou akci bývalý moderátor.

S informacemi, které zjistili, zajeli na policii a ta s tříčlenným týmem vyrazila do doupěte zločince, na kterého měli spadeno. „Za chvíli policisté přinesli batoh, ze kterého vytáhli mé hodinky. V poutech pak odvedli bratra onoho Sheidena. Odpoledne byl v cele i on, a navíc prozradil, kde má naše věci schované. Policisté byli nadšeni, protože už rok neměli proti tomuto recidivistovi jakýkoliv důkaz. Teď asi půjde sedět na 3-7 let, protože byl v podmínce,“ popsal neuvěřitelný příběh Hauptvogel.

Reklama

Další články

Načítám