Hlavní obsah
Článek

Bývalí manželé Vlaďka Erbová (42), úředně Řepková Bahenská, a Tomáš Řepka (50) se setkali u Městského soudu v Brně, kde se projednávalo zanedbání fotbalistovy vyživovací povinnosti na jejich syna Markuse. Zatímco Řepka se novinářům vyhnul, Erbová se podělila o své dojmy.

U soudu padla informace o tom, že Řepka na syna od prosince 2017 dosud podle Erbové zaplatil pouhých 5500 Kč, k nimž přibyly peníze, které zabavil exekutor z jeho příjmů. Řepka se bránil, že nemůže sehnat stálé zaměstnání, aby mohl plnit své závazky. „Do práce chodí i hendikepovaní lidé,“ reagovala na jeho argumenty Vlaďka. Problém je podle ní především v charakteru člověka.

Když se spolu rozváděli, uzavřeli dohodu, podle níž měl být Markus zajištěný. Tomáš ale přestal plnit své povinnosti kvůli nepříznivé finanční situaci. „Dohoda zahrnovala rozvod, majetkové vyrovnání, měli jsme předmanželskou smlouvu, a přizpůsobení se. V té dohodě je, že styk s dítětem je na dohodě rodičů. Tatínek si tam sám stanovil výživné 15 tisíc korun, kdy soudkyně tu dohodu dala pravomocně do rozsudku,“ tvrdí Erbová.

Řepka u soudu řekl, že je schopný platit na syna výživné ve výši 2 tisíce korun měsíčně. Jen soukromá sportovní školka, do níž Markus chodí, vyjde na 6 tisíc korun měsíčně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám