Hlavní obsah
Článek

Tomáš Řepka (50) už dávno není spojovaný s fotbalem. Jeho jméno zaznívá především u soudů. Příběh sportovní hvězdy, která si zadělala na pořádné trable, má další pokračování.

Městský soud v Brně dnes projednával spor ohledně zanedbání Řepkovy vyživovací povinnosti na syna Markuse. Erbová po svém exmanželovi požadovala dlužnou částku ve výši 175 tisíc korun. Oba exmanželé se tentokrát soudu zúčastnili osobně.

Tomáš Řepka přiznal, že v minulosti zanedbal vyživovací povinnost na syna. Letos v lednu Erbové poslal 500 Kč. Jako důkaz předložil složenku. Vypověděl, že syna Markuse viděl naposledy 10. 9. 2017. Dne 28. 1. 2018 s ním mluvil po telefonu a na Vánoce mu poslal dárky.

Erbová u soudu potvrdila, že Řepka synovi poslal balíček i o předchozích Vánocích. Narozeniny si nepamatuje. Bývalý fotbalista tvrdil, že navrhoval měsíční alimenty ve výši 2000 Kč, ale nakonec částku platit nemohl, protože nezískal slíbenou práci. Měsíčně si měl vydělat zhruba 8000 Kč a přiznal, že ho finančně podporovala partnerka Kateřina Kristelová (44). Řepka přislíbil, že bude na syna platit měsíčně 2000 Kč.

Městský soud v Brně žádný verdikt nepřinesl. Pokračovat bude 14. května.

Fotbalista má více vroubků, což mu může ve výsledku uškodit. Paralelně totiž probíhá několik soudů a Řepka tak může dostat vyšší trest.

Za zpronevěru byl nepravomocně odsouzen k 15 měsícům odnětí svobody. Okresní soud v Praze jej před dvěma týdny odsoudil k 9 měsícům ve vězení kvůli porušení podmínky z roku 2015. Řepka podal stížnost.

Reklama

Další články

Načítám