Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho bratr Nick (26) se v prosinci oženil s herečkou Priyankou Choprou, ale ani starší Joe Jonas (29) na tom není vůbec špatně. Už nějakou dobu je zasnoubený s herečkou Sophií Turner (23), která ve fenoménu Hra o trůny hraje Sansu Stark. Člen kapely Jonas Brothers prozradil, že se svatba odehraje v létě.

„Vezmeme se letos. Bude to letní svatba. Těším se na to, bude to velká zábava,“ svěřil zpěvák v The Late Late Show Jamese Cordena. Bylo to poprvé, co se fanoušci dozvěděli detaily o svatbě slavného páru od zasnoubení v říjnu 2017. A jelikož je jeho mladší bratr Nick už ženatým mužem, Joe nyní ví, čeho se chce na svatbě vyvarovat.

„Řekl bych, že jeden obřad bohatě stačí,“ narážel na několikadenní ceremonie Nicka a Priyanky během křesťansko-hinduistické svatby v Indii, která trvala několik dní. „Oba vypadali božsky a všechno, ale jeden obřad je až dost,“ řekl o bratrově svatbě.

Slavní bratři se před pár dny vrátili na hudební scénu s písní Sucker. V klipu k singlu se objevily i jejich manželky a snoubenka. Nick obsadil Priyanku, Joe Sophii a nejstarší Kevin (31) manželku Danielle. A to je prý jen malá ukázka z toho, co mají Jonas Brothers pro své fanoušky nachystané.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám