Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jedinečné animační programy a parádní dětské parky přímo u hotelu, překrásná příroda pohoří Králického Sněžníku, čerstvý vzduch a kvalitní kuchyně. Wellness hotel Vista nabízí nejlepší rodinnou dovolenou pro rodiče i děti v Česku.

Být malým včelařem či pěstitelem bylinek?

Každý den si mohou děti vybírat z témat, jako je výroba domácího másla či mateřídouškové limonády, prozkoumají bylinkovou zahrádku víly a ve skutečných včelařských oblecích navštíví úly s včelami.

Foto: Wellness hotel Vista, Dolní Morava
Zážitkové programy pro děti

Rodinný wellness koncept

Nejen ti nejmladší se zamilují do „čokoládového pokušení“, kde si společně s nimi vychutnáte wellness opravdu všemi smysly. Děti se rozplynou v „bublinkovém snu“ plném něžné a zábavné pěny, který končí jemnou olejovou masáží či mateřídouškovou koupelí.

vista

Dětské zážitkové parky přímo u hotelu

Velmi komfortní je vzdálenost dětských zábavních parků a atrakcí od hotelu. Na děti čeká oblíbený Mamutíkův vodní park, pískový svět, dvoupatrový obří mamut se skluzavkou v chobotu či nejdelší bobová dráha v Česku.

Foto: Wellness hotel Vista, Dolní Morava
Nejlepší rodinnou dovolenou pro rodiče i děti

5 dní nestačí

Rodinný pobyt v horském resortu Dolní Morava nabízí více, než budete schopni za týden stihnout. Přímo od hotelu vede čtyřsedačková lanovka, ze které můžete pohodlně seskočit téměř pod velkolepou Stezkou v oblacích.

Další články

Načítám