Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywood má nejspíš nový krásný pár. Ten tvoří mladičká herečka Elle Fanning (20) a britský herec Max Minghella (33). Čím dál populárnější sestra neméně slavné herečky Dakoty Fanning (25) byla s hezounem, známým například z filmu The Social Network či seriálu Příběh služebnice, přistižena na nákupech v Beverly Hills.

Už loni v srpnu ale byli zachyceni fotografy v ulicích Londýna, kde si projevovali vzájemně něžné city. Celou dobu spolu laškovali, objímali se a dokonce se drželi za ruce. Ačkoliv ani jeden z nich doposud vztah nepotvrdil, tyto fotografie dokazují, že je pojí silnější pouto než pouhé přátelství.

Seznámili se spolu už v roce 2017 při natáčení Maxova režisérského debutu Teen Spirit, kde si krásná blondýnka střihla hlavní roli. Zdá se tedy, že mezi nimi na place přeskočila jiskra a pracovní vztah časem přerostl v něco víc.

Elle ale rozhodně není první slavná kráska, která se po boku tohoto hezouna s italskými kořeny objevila. V minulosti randil například s herečkou Kate Marou (36), s níž se dal dohromady při natáčení seriálu Domek z karet, a později také s herečkou Eve Hewson (27), známou například ze seriálu Knick: Doktoři bez hranic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám