Hlavní obsah
Článek

Herečka Marie Doležalová (37) se vždy pyšnila drobounkou postavičkou, pro kterou nemusela hnout prstem. Když ale otěhotněla, šla nějaká ta kila nahoru. Jen půl roku po porodu malé Alfrédy po nich však už není památky a sympatická zrzka je zase jako lunt.

Dokonce oblékla i šaty, v nichž zazářila s partnerem Markem Zelinkou (32) ve finále taneční soutěže StarDance. „Byla jsem přesvědčená, že se to nestane a že budu v Opavě na plese příští týden tančit ve svejch šedejch elasťákách a mikině, ale já jsem je oblíkla!“ jásala na Instagramu herečka, i když zároveň uznala, že jsou jí šaty trochu těsné.

Pak také prozradila, jakým zázrakem se jí podařilo tak rychle získat zpět svou dřívější konfekční velikost: „Tělo je něco úžasnýho. Chtěla bych poděkovat kojení, nošení a tělu samotnýmu, páč já jako osoba na tom nemám nucením sebe sama žádný přičinění. Necvičila jsem a jedla sladkosti,“ přiznala herečka a dodala: „Já se ráda hejbu, ale tak nějak přirozeně životem. Momentálně dávám min. 7 km chůze denně se zátěží, ale mojí milovanou zátěží!“

Přestože se ale ještě necítí tak dobře jako před početím dcery, je se svým tělem naprosto spokojená. „Ne že by moje fyzický sebevědomí bylo zpět – to je prostě dole – ale na druhou stranu, tohle tělo budu už vždycky milovat, i kdyby vypadalo jakkoli. A tahle láska přišla s porodem,“ dodala Marie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám